Stevana Markovića 16, 78000 Banja Luka
051/300-845
sretobond@gmail.com

O nama

     U periodu od 1999. godine do danas, “BOND” d.o.o. je postao jedna od vodećih kompanija u Republici Srpskoj u pružanju usluga fizičkog i tehničkog obezbjeđenja. Ono što nas odlikuje su: sigurnost, kvalitet, brzina, profesionalnost i 24/7 pripravnost.

     Kompanija “BOND” je od samog početka usmjerena na zadovoljenje potreba klijenata, razvijajući odnos međusobnog povjerenja. Stručni kadar broji preko 100 kvalifikovanih radnika na čelu sa direktorom Sretom Aničićem, dipl. politikologom.

     Neprekidan rast kvaliteta kroz razvoj tehnologije u saradnji sa najvećim regionalnim distributerom sigurnosne opreme C.C.T.V. Master Centar, pruža nam mogućnost da našim klijentima ponudimo širok spektar opreme i kompletnih rješenja sigurnosnih sistema kao što su:

  • Videno nadzor,
  • Alarmni sistemi,
  • Protivpožarni sistemi,
  • Interfonski sistemi,
  • Kontrola pristupa.

     Najznačajniji korisnici naših usluga su: privatna proizvodna i trgovinska preduzeća, banke, osiguravajuće kompanije, državne institucije, gradilišta, stambeni objekti, kulturno-istorijski objekti i manifestacije.

     Od samog početka ova kompanija ima izizetnu saradnju sa državnim organima i MUP-om Republike Srpske.

     Kompanija pokriva područje RS, a u skorijoj budućnosti planirano je i proširenje na nove poslovne jedinice, gdje stoji velika potreba za našim uslugama. Pratimo u potpunosti globalizaciju tržišta i tehnološki napredak, te se u skladu s tim razvijamo i usavršavamo.